Sony SRS-NS7: bezdrôtový reproduktor s priestorovým zvukom na krk

Novinka od Sony je prvým bezdrôtovým reproduktorom na krk na svete s Dolby Atmos, ktorý je kompatibilný s modelmi Sony Bravia XR a prináša technológiu Sony 360 Spatial Sound.

Model Sony SRS-NS7 spolupracuje s bezdrôtovým vysielačom WLA-NS7 a televízormi Bravia XR  tak, aby okolo vás vytvoril ideálne usporiadanie virtuálnych reproduktorov Dolby Atmos, čím vás vtiahne do filmovej scény a z počúvanej hudby budete mať podobný zážitok, ako keby ste boli v koncertnej sieni.

Pre ideálne použitie pripojte bezdrôtový vysielač k televízoru pomocou optického a USB kábla, a potom  prostredníctvom Bluetooth spárujte reproduktor SRS-NS7 s vysielačom. Dodávaný bezdrôtový vysielač pomáha pri pripojení k televízorom Bravia XR minimalizovať oneskorenie zvuku na reproduktore. 

Najlepší výsledok v kvalite dosiahnete použitím aplikácie 360 Spatial Sound Personalizer. Tá vytvorí snímky vašich uší a analyzuje jedinečné rysy vášho sluchu, ktoré následne využije na vytvorenie najoptimálnejšieho zvukového zážitku.

Systém SRS-NS7 môžete spárovať aj s notebookom, tabletom a smartfónom. Tento osobný bezdrôtový reproduktor na krk vám umožní vychutnať si obľúbenú zábavu s dvojkanálovým stereofónnym zvukom.  

Okrem sledovania obsahu v Dolby Atmos na vašom televízore, podporuje novinka pri použití v kombinácii so smartfónom aj počúvanie hudby v kvalite 360 Reality Audio. Prostredníctvom smartfónu môžete využívať kompatibilné hudobné služby, ako sú Deezer, nugs.net a TIDAL, a ponoriť sa tak do hudby, ktorá vás obklopí zo všetkých strán.  

Flexibilný pásik na zadnej strane reproduktora vám pomôže zariadenie prispôsobiť pre maximálne pohodlie aj pri niekoľkohodinovom sledovaní. Na jedno nabitie vydrťí SRS-NS7 až 12 hodín, pri maximálnej hlasitosti to je 5 hodín. Rýchle nabíjanie pomocou kábla USB-C vám počas 10 minút poskytne až 60 minút prehrávania. 

Model SRS-NS7 je vybavený funkciou Multipoint Connection, ktorá umožňuje pripojiť dve zariadenia súčasne, napríklad notebook a smartfón. Ak vám teda na notebook príde pracovný hovor a vy práve počúvate hudbu zo smartfónu, hovor môžete prijať jediným kliknutím na tlačidlo Play/Call na ľavej strane nákrčníka. Akonáhle hovor skončí, automaticky sa znova pripojíte k svojej hudbe.

Konštrukcia je odolná proti postriekaniu vodou so stupňom krytia IPX4, takže môžete počúvať hudbu alebo telefonovať aj pri umývaní riadu. 

Bluetooth reproduktor na krk Sony SRS-NS7 sa bude predávať od novembra 2021 za cenu  
299 eur, bezdrôtový vysielač WLA-NS7 má nastavenú cenu 59,99 eur a jeho predaj štartuje v rovnakom čase.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu