Sony spustilo web venovaný PlayStation hrám dostupným na PC

Ak vás zaujíma celé portfólio PlayStation hier dostupných na PC, nájdete ho na novom webe. Ten okrem toho prezrádza, na aké ďalšie tituly sa môžu tešiť hráči na počítačoch.

Donedávna striktne exkluzívny vydavateľ PlayStation postupne rozširuje svoje pôsobenie a prináša konzolové hry aj na PC. Len tento rok vyšlo God of War (recenzia) a aktuálne na počítačoch rozhadzuje svoje siete aj Marvel’s Spider-Man Remastered (recenzia). Sony sa preto rozhodlo postupne sa rozširujúcu ponuku PlayStation hier pre PC zhrnúť na novom webe

Aktuálne sú tam okrem vyššie zmienených aj Horizon Zero Dawn, Days Gone, Predator Hunting Grounds a HELLDIVERS. Web okrem toho pridáva aj záložku prichádzajúcich hier. Z nej vieme, že sa na PC ešte tento rok dočkáme UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection a Marvel's Spider-Man: Miles Morales s orientačným oknom vydania na jeseň. 

V súvislosti s novým webom sa špekuluje aj o tom, že by PlayStation hry na PC do budúcna vyžadovali aj PSN účet. Úvahy odkazujú na sekciu často kladené otázky, kde Sony odpovedá, že PSN účet zatiaľ netreba. Neskôr by sa to však mohlo zmeniť. 

Zdroj: playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu