Sony prezradilo dátum uvedenia nových Xperií

Výrobca už rozposlal novinárom oficiálne pozvánky na udalosť, ktorá sa uskutoční na tohtoročnom MWC. Mali by sme vidieť niekoľko noviniek, očakáva sa top model Xperia 5 Plus.

Spoločnosť Sony bola ohľadom svojich smartfónov dlhší čas ticho. Teraz mlčanie prerušila a v oficiálnej pozvánke, ktorá nám prišla do redakcie, odhalila dátum uvedenia nových Xperií. 

Aj keď nie je prekvapením, že sa to celé odohrá na tohtoročnom MWC. Tlačovka Sony je naplánovaná konkrétne na 24. februára, teda v prvý deň výstavy.

Samozrejmosťou je aj živý stream z celého podujatia. Zatiaľ nie sú známe žiadne potvrdené podrobnosti o tom, čo Sony tento rok chytá. Očakáva sa predstavenie nového top modelu, ktorý by sa mal volať Xperia 5 Plus (prvé rendery). Portfílio noviniek by mohol doplniť aj smartfón strednej triedy, postavený na platforme Snapdragon 765. 

Minulý mesiac sa v kuloároch šepkalo aj o Xperii 3. Od oficiálnych informácií nás delí ešte viac než mesiac. Na MWC 2020 nebude chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak vám 24. februára prinesieme kompletné informácie vrátane živých fotografií


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu