Sony predstavilo ponuku májových hier pre PlayStation Plus

Po akčne zameranej aprílovej ponuke, máj poteší fanúšikov rôznych žánrov. Ponuku otvárajú preteky s poriadnou deštrukciou, ale nebude chýbať ani kultová akcia z 2. svetovej vojny či survival na opustenom ostrove.

Členstvo PlayStation Plus sa teší veľkej obľube. Ponúka možnosť online hrania, ale aj bezplatné hry, ktoré sa v ponuke menia každý mesiac. Máj bude pomerne pestrý a poteší fanúšikov rôznych žánrov. 

Ponuku otvára pretekárska hra Wreckfest: Drive Hard, Die Last, ktorá bude dostupná pre majiteľov PS5. Je od tvorcov populárnej série Flat Out a podobne ako tam, aj tu môžete očakávať veľa deštrukcie, úprav a akčných jázd. Čakať môžete tiež viaceré režimy a rôzne typy vozidiel. Ak vás omrzí sólové hranie, v ponuke je aj multiplayer pre maximálne 24 hráčov. 

Hráčov na PS4 poteší kultový Battlefield V, ktorý ich vezme na rozľahlé bojiská 2. svetovej vojny. Séria je známa predovšetkým svojou časťou pre viacerých hráčov, kde môžete bojovať v kooperácii alebo proti sebe. Pekným bonusom je aj príbehová kampaň pre jedného hráča v podobe War Stories. 

Májovú ponuku uzatvára survival titul Stranded Deep (PS4). Odohráva sa v otvorenom svete a preverí vaše schopnosti. V dôsledku záhadnej havárie lietadla ste uviazli na opustenom ostrove v Tichom oceáne. Ste úplne sami a bez akýchkoľvek prostriedkov musíte urobiť všetko pre to, aby ste prežili. Súčasťou hry je prieskum, ale aj výroba nástrojov a zbraní. Bojovať však budete musieť aj s problémami ako je smäd a hlad. 

Len pripomeňme, že aktuálne môžete stále sťahovať Oddworld: Soulstorm (PS5), Days Gone (PS4) a Zombie Army 4: Dead War (PS4). Aprílová ponuka končí 3. mája. Nová bude k dispozícii o deň neskôr. 

Zdroj: PlayStation Blog

Diskusia k článku:

Začať diskusiu