Sony predstavilo júlové hry v ponuke PlayStation Plus

Nová trojica hier prináša na PS5 kvalitnú adventúru v 4K rozlíšení a 60 snímkoch za sekundu. Hráčov na PS4 čakajú multiplayerové boje v modernej vojne a odľahčené zápasy v arkádovom wrestlingu.

Júnová ponuka PlayStation Plus hier nám pomaly končí, no do 5. júla si stále stíhate stiahnuť jej hry. Len pripomíname, že hráći na PS5 majú k dispozícii kooperatívnou adventúrou Operation: Tango. Ak stále hráte na minulej generácii, v PS Plus vás čaká ešte Star Wars: Squadrons a bojovka Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, ktorá bude špeciálne dostupná až do 5. augusta. Od 6. júla však štartuje nová ponuka. Na PS5 ju otvára adventúra A Plague Tale: Innocence, na ktorú nešterili chválou ako hráči, tak kritici. 

Hra rozpráva srdcervúci príbeh dvoch súrodencov počas najtemnejších chvíľ histórie. Budú bojovať o prežitie proti presile a rôznych náročných situáciách, ktoré medzitým rozvíjajú ich vzťah. PS5 verzia hry ponúka natívne 4K rozlíšenie, 60 snímkov za sekundu, vylepšený vizuál a rýchle načítanie. Hráčov na PS4 čakajú zbrane ťažkého kalibru v Call of Duty: Black Ops 4. Išlo o diel bez kampane pre jedného hráča, ktorý obsahuje iba multiplayerové režimy. 

Z nich dostanete štandardný zážitok, ktorý je pre sériu typický. Nechýba ani kooperačná Zombie časť a režim Blackout, inšpirovaný Battle Royale. Novú trojicu uzatvára arkádový wrestling WWE 2K Battlegrounds, ktorý ponúkne boje v odľahčenej forme. Okrem viacerých režimov vás čaká tiež príbehová kampaň a online turnaje. 

Zdroj: blog.playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu