Sony oznámilo prezentáciu PlayStation Showcase 2021, ktorá prebehne vo štvrtok

Ak vám Sony chýbalo na tohtoročnom Gamescome, môžete sa tešiť na jeho vlastný stream PlayStation Showcase 2021. Prebehne budúci štvrtok a čaká nás 40 minút plných hier.

Výstavu Gamescom sme si zhrnuli v článku Najlepšie hry, ktoré sme videli na Gamescome 2021. Sony s PlayStation už však na podobné udalosti nechodí a svoje novinky si zvykne ohlásiť na vlastných prezentáciách. Stane sa tak už vo štvrtok 9. septembra, u nás v čase 22:00. Celé to prebehne štandardným online streamom, ktorý potrvá okolo 40 minút. Čakať máme novinky od PlayStation Studios, ktoré pracujú na oznámených, ale aj nových hrách. 

Uvidíme tituly, ktoré vyjdu v blízkej dobe a tešiť sa môžeme tiež na niekoľko noviniek. Celá prezentácia by sa mala týkať najmä hier na PS5, aj keď očakáva sa aspoň zopár titulov aj na PS4. Sony v oznámení dopredu avizuje, že PlayStation Showcase 2021 sa nebude sústrediť na novú generáciu virtuálnej reality a pripravovaný VR headset zrejme uvidíme až niekedy neskôr. 

Ktoré konkrétne hry uvidíme zatiaľ nie je známe. Očakáva sa, že stream prinesie ešte niekoľko detailov k Horizon Forbidden West, ktoré dostane české titulky a spustilo predobjednávky (prelink na článok). Aspoň krátku ukážku by mohlo dostať God of War Ragnarok a čakáme aj multiplayer k The Last of Us Part II, ktoré zrejme dostane svoj battle royale režim. Samozrejmosťou bude určite aj niekoľko prekvapení a popri väčších hrách sa zrejme ukážu aj menšie indie tituly. 


Zdroj: blog.playstation.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu