Sony LinkBuds - unikátny dizajn, kvalitný zvuk

Nové, úplne bezdrôtové slúchadlá od Sony, zaujmú už na prvý pohľad netradičným dizajnom. Výrobca sľubuje krištáľovo čistý zvuk a bezproblémové prepojenie online a offline sveta.

Bluetooth slúchadlá Sony LinkBuds ponúkajú jedinečný otvorený kruhový dizajn. Novo vyvinutá jednotka s kruhovým meničom má otvorený stred membrány pre zvukovú transparentnosť, takže zreteľne budete počuť okolité zvuky a vždy zaregistrujete, keď vás niekto v okolí osloví. 

Vďaka novému dizajnu sú slúchadlá LinkBuds ideálnym spoločníkom na celodenné nosenie. Vážia približne štyri gramy a narozdiel od bežných slúchadiel je ochranná plocha kryjúca membránu reproduktora integrovaná do puzdra, čo šetrí miesto. Sú tak veľmi kompaktné. 

Slúchadlá LinkBuds sú vybavené presnou technológiou snímania hlasu, ktorá vykonáva pokročilé spracovanie hlasového signálu. Algoritmus pre redukciu šumu využíva viac než 500 miliónov hlasových vzoriek na potlačenie okolitého hluku, aby zreteľne extrahovali váš hlas. O bohatý a vyvážený zvuk sa stará špeciálne navrhnutý 12 mm kruhový menič.

Vďaka otvorenej konštrukcii slúchadiel LinkBuds môžete počuť zvukové upozornenia hlasového asistenta a prirodzený zvuk z okolia. Kompasové/gyro senzory vo vnútri slúchadiel dokážu rozpoznať smer natočenia vašej hlavy a umožňujú, aby ste počuli zvuk z daného smeru bez toho, aby ste museli držať smartfón.

Funkcia Adaptive Volume Control upraví automaticky hlasitosť podľa toho, kde sa práve nachádzate a hudba tak hladko splynie s prostredím. Vďaka tomu môžete počúvať svoje obľúbené skladby s komfortnou hlasitosťou v rôznych prostrediach. 

Dvojitým alebo trojitým poklepaním pred ľavým či pravým uchom si môžete nastaviť prehrávanie podľa svojich predstáv – samotných slúchadiel LinkBuds sa nemusíte dotýkať. S funkciou Speak-to-Chat môžete automaticky pozastaviť hudbu, akonáhle s niekým prehovoríte. Hneď, ako konverzácia skončí, hudba sa opäť začne automaticky prehrávať.

Slúchadlá Sony LinkBuds sa v slovenských obchodoch predávajú v šedom a bielom farebnom variante za odporúčanú cenu 189 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Miro21.02.2022 - 15:01 Trvalý odkaz

Nemôžem si pomôcť, ale pripadá mi že aj fazuľky od Samsungu Buds Live boli robené s podobnou myšlienkou, aby zvuky prepúšťali keď treba. Vlastne keď tam nie je silikónový alebo penový izolant, tak to ani ináč dopadnúť nemôže ako to je

Celá diskusia 1 príspevok