Sony LinkBuds S - ľahké slúchadlá s ambientným zvukom a ANC

Bezdrôtové slúchadlá sú novým modelom radu LinkBuds. Vďaka ľahkému a kompaktnému dizajnu s prirodzeným ambientným zvukom sú ideálnym partnerom na prepojenie medzi online aj offline svetom.

Po inovatívnom modeli úplne bezdrôtových slúchadiel Sony LinkBuds, ktoré zaujali na prvý pohľad netradičnou konštrukciou, prichádza ďalší model tejto série. Tentoraz s tradičným konštrukčným riešením a potlačením okolitých ruchov. Vďaka novému 5 mm meniču majú Sony LinkBuds S poriadnu silu a napriek svojej veľkosti do uší produkujú podľa výrobcu silné basy a čisté vokály.

Integrovaný procesor V1 od Sony zlepšuje potlačenie okolitého hluku, zvyšuje kvalitu zvuku a obmedzuje skreslenie pri nižšej spotrebe energie. Vychutnať si môžete bezdrôtový zvuk s vysokým rozlíšením, ktorú zabezpečí technológia kódovania zvuku LDAC spoločnosti Sony.

Slúchadlá majú integrovanú funkciu Adaptive Sound Control, ktorá upravuje nastavenie okolitého zvuku podľa toho, kde sa práve nachádzate. V hlučnom prostredí sa zvuk v slúchadlách zvýši, v tichom naopak zníži. Funkcia Speak-to-Chat založená na presnej technológii Voice Pickup prehrávanú hudbu automaticky pozastaví, ak rozpozná, že ste prehovorili. Po ukončení konverzácie sa prehrávanie opäť spustí.

Vďaka intuitívnemu ovládaciemu panelu s dotykovým senzorom môžete meniť nastavenie zvuku, aktivovať funkciu Quick Attention, alebo obnoviť prehrávanie hudby cez Spotify. Slúchadlá sú pripravené na LE Audio, novú generáciu Bluetooth audia, ktorá umožňuje veľmi nízku latenciu ideálnu na hranie hier.

Integrovaná batéria ponúka približne 6 hodín počúvania pri zapnutom potlačení okolitých zvukov. Dobíjaním z kompaktného puzdra získate ďalších 14 hodín. Ak sa ponáhľate, stačí 5 minút rýchleho nabíjania a máte k dispozícii až 60 minút prehrávania.

Sony LinkBuds S budú k dispozícii v bielej, čiernej a béžovej farbe od 20. mája 2022 za odporúčanú cenu 199 eur.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu