Sonos Roam - prenosný Bluetooth reprodktor s Wi-Fi a bezdrôtovým nabíjaním

Známy výrobca uviedol nový model vodeodolného Bluetooth reproduktora, ktorý si môžete vziať so sebou kamkoľvek, pripojíte ho na Wi-Fi sieť a nabijete aj bezdrôtovou nabíjačkou.

Sonos Roam má kompaktné rozmery, a tak nezaberie v taške alebo ruksaku veľa miesta. Streamovať svoju obľúbenú hudbu môžete na akomkoľvek mieste, neuškodí mu ani ošplechnutie vodou pri bazénovej párty. 

Prenosný reproduktor podporuje hovory cez spárovaný smartfón, hlasové ovládanie pomocou asistenta Amazonu a Googlu, nechýba podpora Apple AirPlay 2 a po spárovaní s ďalším reproduktorom Sonos môžete vytvoriť stereofónny zvuk. 

Pomocou automatického ladenia Trueplay sa Roam inteligentne prispôsobí vášmu okoliu a všetkému, čo práve počúvate, aby produkoval dokonale vyvážený zvuk. Na jedno nabitie má podľa výrobcu ponúknuť až 10 hodín prehrávania hudby. Reproduktor nabijete dodávaným USB-C káblom alebo akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou s certifikáciou Qi. 

Sonos Roam si môžete predobjednať v oficiálnom internetovom obchode výrobcu za 179 eur, dodanie je naplánované na koniec apríla. 

Zdroj: sonos.com
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu