Sonos Ray: kompaktný soundbar do tristo eur

Novinka chce aj napriek svojej veľkosti ponúknuť kvalitný zvuk v domácich podmienkach. O výsledok sa má postarať niekoľko patentovaných technológií, ktorými je Sonos povestný. Ray je určený na filmy, hudbu či hry.

Spoločnosť Sonos predstavila nový prírastok do svojej rodiny soundbarov. Volá sa Sonos Ray a je určený na filmy, hudbu či hry v domácich podmienkach. Aj napriek svojej kompaktnej veľkosti (559 x 95 x 71 mm) chce ponúknuť bohatý zvuk, ktorým je výrobca povestný. O kvalitu v tomto smere sa má postarať nový akustický systém a rôzne vylepšenia, ktoré vyplnia vašu obývačku. 

Sonos Ray k tomu pridáva patentovanú technológiu proti skresleniu zvuku. Vytvára vyvážené basy a optimalizuje tóny v strednom či vysokom pásme. Výrobca nezabudol ani na TruePlay, ktoré automaticky prispôsobí zvuk vašej miestnosti s cieľom dosiahnuť najlepšie výsledky. 

 

O čisté dialógy sa má postarať nová technológia vylepšenia kvality reči. Sonos však myslí aj na nočné sledovanie filmov, kedy Ray automaticky zníži hlasitosť efektov tak, aby ste nikoho nerušili. Nový soundbar chce zaujať aj relatívne dostupnou cenovkou 299 eur. Predaj štartuje 7. júna. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu