Sonos Era 100 a Era 300: nová generácia smart reproduktorov

Výrobca uviedol novú generáciu Bluetooth reproduktorov, ktoré sľubujú inovatívny zvuk, vylepšené ovládanie a atraktívny dizajn.

Novinka Sonos Era 300 prináša šesticu výkonných meničov, ktoré nasmerujú zvuk všetkými smermi. Podporu Dolby Atmos oceníte nielen pri počúvaní hudby, ale napríklad aj videí. Netradičný dizajn v tvare presýpacích hodín je vhodný do každého priestoru, či už obývačky alebo kancelárie. 

Era 300 je prvým produktom značky Sonos, ktorý pri použití ako zadný reproduktor domáceho kina ponúka viackanálový priestorový zvuk. Pre ešte lepší zážitok viete spárovať dva reproduktory so soundbarom Arc alebo Beam (Gen 2). 

Sonos Era 100 je o niečo väčší než jeho predchodca Sonos One. Reproduktor dostal vynovený hardvér, softvér i dizajn novej generácie so stereofónnym zvukom a hlbokými basmi. Pre vytvorenie priestorového zvuku môžete k soundbaru pridať dva reproduktory Era 100. 

Medzi zaujímavé vlastnosti reproduktorov patrí použitie recyklovaných materiálov a obmedzenie lepidiel, aby sa dali ľahšie opraviť. Prednosť dostali šrauby. Na ovládanie reproduktorov poslúži mobilná aplikácie pre Android a iOS.

Reproduktor Sonos Era 300 bude dostupný u vybraných predajcov od 28. marca 2023 za odporúčanú cenu 499 eur, za Era 100 zaplatíte 279 eur. Predaj štartuje v rovnaký deň. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu