Sociálna sieť Threads je dostupná už aj na Slovensku

V júli tohto roka spustila Meta novú sociálnu sieť, ktorá má byť konkurentom pre X (Twitter) Elona Muska. Dnes už je dostupná aj na Slovensku.

Do Európy prišla sieť Threads s oneskorením kvôli pravidlám EÚ. Musela spĺňať podmienky zákona o digitálnych trhoch a ochrane osobných údajov. 

Do Threads sa prihlásite buď existujúcim účtom na Instagrame, založíte si nový účet alebo môžete obsah prezerať bez prihlásenia. Vtedy ale nemáte možnosť uverejňovať príspevky ani ich komentovať. Pod spoločnosť Meta tak okrem Facebooku, Instagramu a WhatsAppu patrí ďalšia komunikačná platforma. 

Po prihlásení sa existujúcim účtom môžete naimportovať svoje údaje z Instagramu a nastaviť si aj sledovanie tých istých účtov. Môžete sa rozhodnúť, či budete mať súkromný alebo verejný profil. Prostredie aplikácie je veľmi podobné Instagramu.

Threads viete používať vo webovom rozhraní aj ako mobilnú aplikáciu, ale tá je zatiaľ dostupná iba pre Apple zariadenia a stiahnete si ju z App Store. Majitelia androidov si musia ešte počkať. Pri vyhľadávaní dajte pozor na to, aká apka sa vám zobrazí, existuje tam aj iná s rovnakým názvom. Hľadajte ale Threads, an Instagram app

Diskusia k článku:

Začať diskusiu