So Samsung Bespoke získate až 800 eur späť

Vo výhodnej akcii môžete vyberať z množstva inteligentných Samsung Bespoke spotrebičov, ktoré sú nielen energeticky úsporné, ale dajú sa ovládať pomocou smartfónu. Navyše, pri kúpe troch rozdielnych spotrebičov získate finančný bonus.

Ak si plánujete vylepšiť domácnosť novými spotrebičmi, môžete využiť akciu Samsungu a ušetriť stovky eur. V rámci akcie Samsung Bespoke, ktorá trvá do 13. novembra alebo do vypredania zásob, môžete kombinovať vybrané modely chladničiek, práčok, sušičiek, rúr a vysávačov.

Spotrebiče môžete ľubovoľne kombinovať podľa svojich potrieb. Bespoke chladničky ponúkajú vďaka technológii SpaceMax ešte viac priestoru na uskladnenie jedla pri zachovaní štandardnej hĺbky 60 cm. Riešenie Twin Cooling Plus optimalizuje teplotu a vlhkosť v chladničke aj mrazničke pomocou nezávislých výparníkov a ventilátorov. 

Oproti energetickej triede E ušetríte s chladničkami v energetickej triede A ročne až 57 % nákladov za elektrickú energiu. 

V ponuke sú aj Bespoke práčky a sušičky. Pri zachovaní štandardnej 60 cm hĺbky máte k dispozícii kapacitu až 11 kg. Funkcia Quick Drive zvládne vyprať obvyklú dávku bielizne len za 39 minút a AI EcoBubble premení prací prášok na bubliny, ktoré rýchlejšie prenikajú cez látku a zaisťujú až o 24 % účinnejšiu likvidáciu všetkých nečistôt aj pri nastavenej nízkej teplote. 

Do špeciálnej akcie je zaradený aj Bespoke Jet Pet tyčový vysávač či robotický Jet Bot AI+. Vysávač Bespoke Jet s All-in-One Clean Station sám hygienicky vyprázdni vysýpaciu stanicu vďaka technológii Air Pulse a filtrácii s účinnosťou 99,999 %.

Pokiaľ si prepojíte inteligentný spotrebič pomocou aplikácie SmartThings so smartfónom, napríklad najnovšími modelmi s ohybným displejom Galaxy Z Fold4 alebo Galaxy Z Flip4, môžete ho ovládať aj na diaľku. 

V mobilnej aplikácii nájdete aj rady ohľadom funkcií jednotlivých spotrebičov, plánovanie prania, vysávania a poradí aj pri riešení problémov. Kým prídete domov z práce, bielizeň bude vypraná a voňavá a podlahy vyčistené.

Bonus na jednotlivé produkty je od 40 do 200 eur. Ak si teda zakúpite Bespoke práčku s bonusom 200 eur, Bespoke chladničku s rovnakým bonusom 200 eur a tyčový vysávač Bespoke Jet Pet s bonusom 200 eur, dostanete ďalší Bespoke bonus navyše za kúpu troch produktov vo výške najnižšieho bonusu, čo je v tomto prípade 200 eur, a celkovo tak za nákup ušetríte 800 eur. 

Pri kombinácii práčka s bonusom 120 eur, chladnička s bonusom 200 eur a rúra s bonusom 40 eur, dostanete ďalší bonus vo výške najnižšieho bonusu 40 eur a celkovo ušetríte 400 eur. Všetky tri produkty však musia byť na jednej účtenke. 

Registráciu produktov zakúpených v termíne konania akcie (26. 9. – 13. 11. 2022) je nutné urobiť do 14 dní od ich kúpy. Posledný termín na registráciu je 27. 11. 2022. Cashback platí aj na samostatne vybrané produkty, vtedy však Bespoke bonus navyše nie je možné využiť. Podrobné informácie o bonuse sa dočítate na stránke www.samsung.com/sk/akcie/ce/cashback.

Článok je súčasťou platenej spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu