Smarty.sk otvára v Avione novú predajňu. Využite výrazné zľavy na Samsung, Apple a bundle PS5

Hráči a fanúšikovia smart technológií majú k dispozícii novú predajňu v bratislavskom Avione aj e-shop Smarty.sk. Súčasťou konceptu sú aj známe predajne Brlohu. V sobotu 25. marca môžete využiť zľavy, napríklad 20 % na produkty Samsungu.

Skupina Smarty BRANDS otvorí v sobotu 25. marca 2023 v bratislavskom Avione na ploche takmer 150 m2 prvú predajňu Smarty. Už začiatkom mesiaca odštartovala aj prevádzku rovnomenného e-shopu Smarty.sk

Smarty BRANDS má za sebou 10 rokov fungovania na českom trhu, kde sú jej súčasťou siete predajní a e-shopy JRC, Smarty a iWant Apple Premium Reseller. Od roku 2021 vlastní Smarty sieť ikonických predajní Brloh s ponukou pre gaming. Tie sa postupne začlenia do vznikajúcej siete, kde budú tvoriť osobitnú gamingovú zónu pod označením Brloh

V kamennej predajni tak nájdete na jednom mieste mobilné zariadenia, príslušenstvo, smart produkty do domácnosti aj gamingový sortiment Brlohu. Predajňa poslúži aj výdaj tovaru z e-shopu, výkup použitých zariadení a servis zákazníkom Smarty a Brlohu. 

Na deň otvorenia predajne Smarty.sk sú pripravené výrazné zľavy: 20 % zľavy na sortiment Samsung, 10 % na vybrané produkty Apple, akciový PS5 bundle s God of War: Ragnarok a Horizon Forbidden West v hodnote 599,99 eur, Nintendo Switch za 239,99 eur, Akcia 3+1 na Pokémon TCG a ďalšie. 

Smarty plánuje postupne expandovať na celé Slovensko a do konca roka otvorí niekoľko vynovených pobočiek, v ktorých si zákazníci budú môcť vybrať a vyskúšať mobilné telefóny, počítačové hry aj konzoly, kúpiť herný merch a zároveň sa s predajcom poradiť, ako najlepšie na mieru nastaviť vlastný počítač, alebo ako si zariadiť smart home.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu