Smart hodinky Realme Watch 2 Pro kúpite aj na Slovensku

Najnovší model inteligentných hodiniek prišiel oficiálne do Európy a objavil sa aj u nás. Športvoých fanúšikov. Poteší veľkým displejom, integrovaným GPS a 14-dňovou výdržou batérie.

Realme Watch 2 Pro sme vám v máji predstavili v samostatnom článku. Predaj odštartoval v Malajzii a nebolo vtedy isté, či prídu aj na globálny trh. Dnes sú dostupné už aj v slovenských obchodoch, zatiaľ na predobjednávku. 

Cena je však oproti prepočtu z meny malajzijský ringgit na eurá dvojnásobná. Môže za to nielen DPH, ale aj clo a dovozné poplatky. Stále však ide o dostupnú cenovku 139 eur.

Realme Watch 2 Pro ponúkajú 1,75-palcový IPS displej s rozlíšením 320 x 385 bodov, 30 Hz obnovovacou frekvenciou a maximálnym jasom 600 nitov. Nechýba im certifikácia odolnosti voči vode a prachu IP68, takže im neublíži prašné prostredie ani ponáranie do vody. 

Samozrejmosťou je snímanie tepu srdca, monitorovanie hladiny kyslíka v krvi (SpO2), sledovanie spánku či stresu. Batéria s kapacitou 390 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť až 14-dňovú výdrž na jedno nabitie. Pri zapnutom GPS sa výdrž výrazne skráti, stále by však mala batéria vydržať celý deň zaznamenávania trasy, napríklad na turistike. Telefonovanie nepodporujú, iba oznámenie o prichádzajúcom hovore.

Inteligentné hodinky Realme Watch 2 Pro sú dostupné na predobjednávku u vybraných slovenských predajcov v čiernej farbe za 139 eur. Niektoí obchodníci udávajú na svojich stránkach dostupnosť koncom júna, iní až v polovici júla. 

Zdroj: datart.sk, hej.sk
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu