Služba Apple One dostupná aj na Slovensku

Nový typ predplatného, ktorý bol uvedený na septembrovom Apple evente je dostupný aj zákazníkom na Slovensku. Zlúčením viacerých predplatených služieb môžete výhodnejšiu cenu mesačného poplatku.

Apple One ponúka balík služieb za jedno predplatné. Vyberať môžete medzi individuálnym alebo rodinným účtom. V druhom prípade jedno predplatné zdieľa spolu až šesť členov rodiny. Pokiaľ už dnes využívate viacero druhov platených služieb zahrnutých do Apple One, zrejme bude pre vás cenovo výhodnejšie platiť ich v jednom balíku. 

Apple One Individual za 10,95 eur mesačne obsahuje služby Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade a iCloud s 50 GB úložiskom. Rodinný účet za 14,95 eur mesačne ponúka rovnaké služby, len pri iCloude máte k dispozícii 200 GB úložisko. Pokiaľ vám nebude miesto v iCloude stačiť, môžete si dokúpiť väčšie.  

Mnohí majitelia vybraných Apple zariadení získali minulý rok službu Apple TV+ zadarmo na jeden rok. Nedávno sme vás informovali, že bezplatná verzia bola predĺžená až do februára 2021. Preto sa zrejme tým, čo chcú aj po uplynutí skúšobnej verzie pokračovať v predplatnom Apple TV+ a zároveň si platia napríklad aj Hudbu a cloudové úložisko, vyplatí počkať s Apple One až na koniec platnosti TV+. 

Možnosť aktivácie balíka predplatného Apple One hľadajte v nastaveniach svojho Apple ID v časti Predplatné alebo ho nájdete v App Store po kliknutí na vašu ikonu vorvo hore a v sekcii Odbery. Služba je sprístupňovaná postupne, preto ak ju ešte v nastaveniach nenájdete, počkajte pár dní. 


 

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne02.11.2020 - 23:02 Trvalý odkaz

Rodinny ucet, ak 4-6 clenov rodiny ma iPhone / pouziva Apple music ma zmysel. Skor, ak maju iPhone, sluzba Apple Music sice je dostupna pre android, ale absentuje vyhoda zdielaneho uloziska pre zalohu fotografii a aj zaloh zariadeni. Za necelych 15 eur fajn.

Celá diskusia 1 príspevok