Slúchadlá Samsung Galaxy Buds 2 dostávajú aktualizáciu s novými funkciami

Len pár dní pred štartom predaja prišla na nové slúchadlá Samsungu aktualizácia s množstvom nových funkcií.

Pred oficiálnym predajom bola na slúchadlá Samsung Galaxy Buds 2 (základné info) doručená aktualizácia, ktorá prináša niekoľko noviniek. Po kúpe na vás tak pravdepodobne v aplikácii Galaxy Weaarble vyskočí upozornenie o dostupnosti novej verzie. 

Medzi hlavné vylepšenia patrí pridanie funkcie Okolité zvuky aj do hovorov, takže počas hovoru budete svoj hlas počuť zretelnejšie, čo je komfortnejšie najmä pri dlhšom telefonovaní. 

V sekcii Laboratória pribudlo Dvojité ťuknutie na okraj slúchadla, kedy sa ťuknutím zvyšuje alebo znižuje hlasitosť prehrávanej hudby. Treba na to cvik, lebo sa gesto mýli s dvojitým ťuknutím na stred slúchadla. 

Ja som mala pôvodne nastavenie hlasitosti pridané na Ťuknutie a podržanie, po zapnutí laboratórnej funkcie som si na pôvodné gesto dala prepínanie režimov potlačenia hluku a hlasitosť riešim dvojitým ťuknutím na horný okraj slúchadiel.  

V nastaveniach si už môžete zvoliť aj hlasitosť prepúšťaných zvukov. Rozdiely medzi tromi stupňami nastavenia naozaj počuť. 

Najnovšie úplne bezdrôtové slúchadlá Samsung galaxy Buds 2 (základné info) boli uvedené spolu s novým skladacími smartfónmi Galaxy Fold3, Galaxy Flip3 a hodinkami Galxy Watch 4. Predaj produktov štartuje 27. augusta. Cena slúchadiel je stanovená na 149 eur

Diskusia k článku:

Začať diskusiu