Slovenská cena Xiaomi Mi Smart Band 7 prezradená

Najnovšia generácia športového náramku od Xiaomi zatiaľ nebola oficiálne na slovenský trh uvedená, očakávanú cenu však už poznáme. Jeden overený obchod sa ňou netají.

Koncom mája sme spoznali detaily novinky Xiaomi Mi Smart Band 7, ktorá sa od predchodcu Mi Smart Band 6 líši najmä väčším displejom s režimom Always on, silnejšiou batériou a vyšším počtom tréningových režimov. 

Štart predaja ani slovenská cena zatiaľ nebola oficiálne oznámená, Alza však na svojom webe ponúka dôležitý údaj, a to cenu: 54,90 eur. Aktuálny model Mi Smart Band 6 NFC, ktorý môžete využiť aj na bezkontaktné platby v obchodoch, kúpite za približne 45 eur. 

Podrobnosti o výbave Xiaomi Mi Smart Band 7 sme písali v tomto článku. Ponúka 1,62-palcový AMOLED displej s možnosťou stále zapnutej obrazovky, 120 tréningových režimov, vylepšené meranie satrurácie kyslíka v krvi (SpO2) a samozrejmosťou je vodeodolnosť stupňa 5 ATM. Náramok rozpozná štyri štýly plávania. Batéria s kapacitou 180 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť 15 dní bežného používania na jedno nabitie. 

Okrem ceny ani Alza nepozná dátum štartu predaja na slovenskom trhu. Musíme si počkať na oficiálne oznámenie.

Zdroj: alza.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu