Slovák si kúpil nový iPhone zo známeho e-shopu, namiesto neho mu prišla čokoláda

Rozbaľovanie bežnej objednávky opisuje Slovák Dušan ako totálnu facku, ktorá mu pokazila deň. V krabičke, kde mal byť nový iPhone 15 Plus totiž našiel len tri sladkosti.

Portál TV Noviny aktuálne informoval o bizarnom prípade, ktorý sa stal počas bežnej objednávky z e-shopu. Slovák Dušan Schiffer si v polovicu januára objednal na Nay.sk niekoľko produktov, vrátane nového iPhonu 15 Plus. Objednávka sa nejavila nijak zvláštne a bola expedovaná ešte v deň zadania do systému. Všetko teda nasvedčovalo tomu, že už zajtra sa zákazník bude tešiť z nového smartfónu. 

Situácia sa však zmenila v momente, kedy Dušanovi volal kuriér z Gebrüder Weiss. Nebol však doma a požiadal ho, aby mu objednávku doručil zajtra. Balík teda dorazil o deň neskôr a všetky položky v ňom boli v poriadku. Až do momentu, kedy prišlo na rad rozbaľovanie malej krabičky, v ktorej mal byť vytúžený iPhone. Dušan túto skúsenosť opisuje ako totálnu facku, ktorá spôsobila úpadok celého dňa. Namiesto nového smartfónu totiž v krabičke našiel tri čokolády oblepené páskou Nay. 

Hneď na to teda prekvapený zákazník kontaktoval kuriéra aj políciu, ktorá prijala trestné oznámenie vo veci podozrenia z prečinu podvodu. Škoda bola vyčíslená na 1088 eur a polícia vyhodnotila prípad ako ojedinelý. 

Samotný e-shop Nay.sk dal odcudzený iPhone sledovať, ale bez úspechu. Dušanovi bol preto o niekoľko dní doručený úplne nový kus. Vinník celej situácie zatiaľ nie je známy. Hovorkyňa Nay.sk sa zákazníkovi opätovne ospravedlnila. Dodáva, že na celú situáciu nie sú hrdí a po nájdení vinníka budú postupovať nekompromisne. 

Zdroj: TV Noviny



 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu