Skladací smartfón OnePlus Fold na prvých renderoch

OnePlus zatiaľ vo svojom portfóliu telefón s ohybným displejom nemá. Všetko by sa malo zmeniť v auguste tohto roka.

Spoločnosť OnePlus sa netají tým, že pracuje na skladacom smartfóne. zatiaľ sa však o nejaké podrobnosti nepodelila. Uniknuté informácie naznačujú, že by k oficiálnemu odhaleniu mohlo prísť tohtoročné leto, konkrétne v auguste, teda približne v čase, kedy Samsung predstaví svoje ďalšie skladačky. 

Tipér OneLeaks zverejnil v spolupráci s webom MySmartPrice prvé rendery pripravovanej novinky OnePlus Fold. Vyzerá to, že zadné fotoaparáty budú vyladené firmou Hasselblad. Zostavu kamier by mohol tvoriť hlavný 50 Mpix snímač s optickou stabilizáciou obrazu, širokouhlý fotoaparát a periskopický teleobjektív. 

Prémiový produkt podčiarkne zadná stena s prevedením z umelej kože. Prísť by mala aj verzia so sklenenou konštrukciou spevnenou kovovým rámom. Súčasťou vypínača by mala byť aj čítačka odtlačkov a chýbať by nemal obľúbený hardvérový prvok - posuvný prepínač zvukových režimov. 

Očakáva sa, že v telefóne pobeží čipset Snapdragon 8 Gen 2 a vnútorný 2K AMOLED displej bude disponovať 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Batéria so 4800 mAh kapacitou by mohla dostať 100 W rýchle nabíjanie. 

OnePlus patrí k výrobcom, ktorí sa ešte pred oficiálnym uvedením zvyknú pochváliť niektorými dôležitými špecifikáciami, a tak je možné, že čoskoro sa dozvieme informácie priamo z kuchyne OnePlus. 

Zdroj: mysmartprice.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu