Skladací Honor Magic V naživo

Globálna verzia smartfónu s ohybným displejom sa už čoskoro predstaví na barcelonskej výstave MWC 2022. Láka výkonným čipsetom, trojitým 50 Mpix fotoaparátom a batériou s rýchlym 66 W nabíjaním.

Na domácom čínskom trhu bol Honor Magic V uvedený už začiatkom januára tohto roka. Čoskoro spoznáme jeho globálnu verziu. Pred oficiálnym uvedením si skladací Magic V urobil zastávku v Prahe, kde vznikli živé fotografie. 

Prémiový smartfón vyniká atraktívnym dizajnom, tenkou konštrukciou s unikátnym kvapkovým pántom a pýši sa kvalitnou fotovýbavou, ktorú trvorí trojica 50-megapixelových snímačov. Novinku poháňa špičkový 4 nm čipset Snapdragon 8 Gen 1 spolu s 12 GB operačnou pamäťou RAM. 

Telefón využíva chladiaci systém obsahujúci poslednú tretiu generáciu grafénu a šikovný teplotný manažment za podpory AI pre dosiahnutie čo najväčšej efektivity. 

Honor Magic V (základné info) je vybavený vonkajším 6,45'' a 44° zakriveným OLED displejom s pomerom strán 21:9 a rozlíšením 1080 x 2560 bodov. Po rozložení máte k dispozícii 7,9-palcovú obrazovku so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a rozlíšením 2272 x 1984 pixelov, vhodnú na multitasking, hranie hier či prezeranie vidí. 

Nad operačným systémom Android 12 beží nová verzia používateľského rozhrania Magic UI 6 s množstvom vylepšení a nových funkcií zameraných na skladacie displeje. 

Batéria so 4 750 mAh kapacitou a dizajnom duálnej cirkulácie je určená na celodenné využitie. Magic V podporuje 66 W rýchle nabíjanie SuperCharge, pričom na 50 % sa dostanete v priebehu 15-tich minút. Príjemným prekvapením je bohaté príslušenstvo v balení. Nájdete tam 66 W nabíjací adaptér, 66 W nabíjačku do auta, dva káble a elegantný kryt so stojanom.

Honor Magic V sa bude predávať v troch farebných variantoch: Black, Space Silver a Burnt Orange. Cena a dostupnosť bude oznámená neskôr.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu