Si študentom v Bratislave? V pilotnej prevádzke môžeš cestovať za 10 centov

DPB hľadá 1000 študentov, ktorí vlastnia bežnú platobnú kartu, aby pomohli otestovať nový spôsob kúpy jednorazového cestovného lístka.

Dopravný podnik Bratislava pripravuje spustenie projektu, v ktorom sa bude dať kúpiť jednorazový cestovný lístok bežnou platobnou kartou priamo vo vozidlách MHD. Za lístok budete môcť zaplatiť bezkontaktne aj mobilom alebo hodinkami

Tento spôsob je veľmi pohodlný, pretože nemusíte hľadať v batohu alebo peňaženke platobnú kartu, stačí k terminálu priložiť mobil alebo inteligentné hodinky s aktivovanými bezkontaktnými platbami. 

Do pilotnej prevádzky hľadá DPB 1000 študentov, ktorí pomôžu novinku otestovať a za odmenu sa budú môcť niekoľko mesiacov voziť len za 10 centov za jazdu.

Ostrá prevádzka je v bratislavskej MHD naplánovaná na jar 2020. Nový systém uľahčí cestovanie nielen domácim obyvateľom, ale aj návštevníkom našej metropoly. 

Pokiaľ sa chcete do projektu zapojiť, novinku si vyskúšať na vlastnej koži a ste vlastníkom platobnej karty, môžete sa zaregistrovať na stránke kartuj.dpb.sk. Po zadaní e-mailovej adresy obdržíte od Dopravného podniku potrebné inštrukcie.

Svoje pozitívne i negatívne skúsenosti budete DPB oznamovať cez jednoduchý formulár. Cieľom pilotnej prevádzky je ponúknuť verejnosti čo najlepšie vyladenú službu bez jedinej chyby.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu