Sériu OnePlus 9 spoznáme už 8. marca

Obľúbený výrobca predstaví svoje top modely už za necelý týždeň. Na celú udalosť láka sloganom - something new is on the horizon. Neoficiálne informácie spomínajú, že uvidíme hneď tri nové smartfóny.

Spoločnosť OnePlus láka na veľkú akciu, ktorú plánuje na 8. marca. S najväčšou pravdepodobnosťou nám predstaví novú sériu OnePlus 9, ktorú uvádza sloganom - something new is on the horizon. V jej prípade sa na internete objavilo už veľa uniknutých informácií. Už skôr sme vás informovali o tom, ako má vyzerať OnePlus 9 Pro

Neskôr sa objavili informácie k výbave, ktoré sme si rozobrali v článkoch OnePlus 9 5G by mal dostať Snapdragon 888 a 48 Mpix fotoaparát a OnePlus 9 by mal dostať reverzné bezdrôtové nabíjanie. Viacero neoficiálnych informácií spomína trojicu modelov OnePlus 9R / Lite, OnePlus 9 a OnePlus 9 Pro. Prvý z nich má byť cenovo dostupný so 6,5” FHD+ 90 Hz displejom, čipom Snapdragon 690 a 64 Mpix fotoaparátom. 

Štandardný OnePlus 9 vraj ponúkne 120 Hz displej a výkonný čip Snapdragon 888. Očakávajú sa aj tri fotoaparáty, z ktorých hlavný by mal ponúknuť rozlíšenie 48 Mpix. 

Najviac vybavený by mal byť OnePlus 9 Pro so zakriveným 6,78” QHD+ 120 Hz LTPO displejom. Nemal by chýbať ani Snapdragon 888, 4 500 mAh batéria, 65 W káblové a 45 W bezdrôtové nabíjanie. Spomína sa aj vylepšený fotoaparát, na ktorom OnePlus spolupracuje s firmou Hasselblad.

Možno spoznáme aj prvé smart hodinky OnePlus a ďalšiu generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel. Či sa informácie napokon potvrdia, uvidíme už o necelý týždeň. 

Zdroj: OnePlus

Diskusia k článku:

Začať diskusiu