Séria Xiaomi 13 príde 11. decembra. Výrobca zverejnil nové fotografie

Už poznáme nový dátum uvedenia smartfónov radu Xiaomi 13 aj najnovšej verzie používateľskej nadstavby MIUI 14. Celá séria bude zameraná na výkon a fotografovanie, pričom nebude chýbať optika značky Leica.

Po tom, čo bola premiéra novej série Xiaomi 13 odložená pre úmrtie bývalého čínskeho prezidenta Ťiang Ce-mina, výrobca oznámil nový dátum. netradične pripadol na nedeľu 11. decembra. Zároveň na sociálnej sieti Weibo zverejnil fotografie top modelov Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro

Celá séria dostane teleobjektív Leica (75 mm) s clonovým číslom f/2.0 a hlavný fotoaparát modelu Xiaomi 13 Pro sa bude pýšiť 1-palcovým snímačom Sony IMX989. Pripraviť sa máme na vysoký výkon a rýchlosť, ktoré zabezpečí najnovší čipset Snapdragon 8 Gen 2 a rýchle pamäte UFS 4.0 a LPDDR5X. 

Základný model Xiaomi 13 ponúkne hranaté bočné steny a plochý displej, Xiaomi 13 Pro prinesie zaoblené bočné steny a mierne zahnutú obrazovku po stranách. Na zverejnených fotografiách sú smartfóny zobrazené v zelenej a modrej farbe. Zelená je v lesklom prevedení, modrá v imitácii kože. 

Kompletné informácie o hardvérovej výbave a farebných prevedeniach sa dozvieme už o pár dní.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu