Séria Xiaomi 13 bude mať premiéru 1. decembra

Očakávaná séria prémiových smartfónov príde prvý decembrový deň. Uvedená bude aj najnovšia verzia používateľského prostredia MIUI 14.

Pripravovaná séria Xiaomi 13 bude uvedená v domácej Číne 1. decembra. Výrobca už na svojom Weibo účte prezradil niekoľko podrobností. Spoznáme minimálne dva modely - Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro

Konštrukcia bude potiahnutá nano kožou s lepšou odolnosťou proti opotrebovaniu, zmene farby a nečistotám. Určite poteší, že séria Xiaomi 13 bude vybavená plnohodnotnou certifikáciou IP68, zvládne teda prašné prostredie aj ponorenie pod vodnú hladinu do hĺbky 1,5 metra počas 30-tich minút.

Plochá OLED obrazovka ponúkne iba minimálny rám okolo, šírka Xiaomi 13 dosahuje 71,5 mm, bude sa tak pohodlne držať v ruke. Displej Pro modelu bude mierne zaoblený. Spolu s dvojicou smartfónov predstaví výrobca najnovšiu verziu používateľského prostredia MIUI 14

Okrem toho uvidíme aj nové smart hodinky, slúchadlá a ďalšie príslušenstvo. Všetky podrobnosti sa dozvieme 1. decembra. Budeme vás informovať. Globálna premiéra prebehne tradične o niekoľko týždňov neskôr. Jej dátum ale zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu