Séria Xiaomi 11T dostane 3 roky aktualizácie systému a 4 roky bezpečnostných záplat

Zákazníci, ktorí si kúpia niektorý model z produktového radu Xiaomi 11T, budú mať pre svoje zariadenie garantovanú niekoľkoročnú podporu systému Android.

Výrobca sa zaviazal, že pre smartfóny Xiaomi 11T a Xiaomi 11T Pro bude ponúkať tri generácie hlavných aktualizácií operačného systému Android a štyri roky bezpečnostných záplat. Hoci sa to zatiaľ netýka iných zariadení, spoločnosť Xiaomi je presvedčená, že zákazníci toto smerovanie prijmú pozitívne.

Vďaka dokonalejšiemu hardvéru dnešné smartfóny ostanú výkonné po dlhšiu dobu než kedysi. Preto používatelia nemajú dôvod meniť staré zariadenia za nové tak skoro a určite ocenia, ak bude výrobca garantovať podporu pre aktualizáciu systému niekoľko rokov. 

Xiaomi prehodnotí možnosť zavedenia rozšíreného systému Android a bezpečnostných aktualizácií aj na iné zariadenia tejto značky. Prvými ale budú dve novinky radu Xiaomi 11T, ktoré zatiaľ neboli oficiálne uvedené. 

Je pravdepodobné, že Xiaomi 11T a 11T Pro spoznáme už onedlho na oznámenej akcii, ktorá prebehne 15. septembra. Výrobca sa k tomu bližšie nevyjadril. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu