Séria Samsung Galaxy S22 dostáva Android 14 s One UI 6

Už aj slovenskí majitelia smartfónov radu Galaxy S22 dostávajú upozornenie o dostupnosti najnovšej verzie používateľského prostredia, ktoré beží nad Androidom 14.

Viacerí naši čitatelia nám poslali snímky obrazovky zo smartfónov radu Samsung Galaxy S22, ktoré potvrdzujú sprístupnenie aktualizácie s používateľskou nadstavbou One UI 6 aj na Slovensku. 

Nové prostredie One UI 6 ponúka efektívnejší dizajn so širšou možnosťou úprav. Prepracovaný je panel s prístupom k najpoužívanejším funkciám a po stiahnutí lišty sa v pravom hornom rohu obrazovky objaví ikona s rýchlou možnosťou prispôsobenia. 

Novinkou je možnosť nastaviť si rôzne uzamknuté obrazovky podľa konkrétnych režimov a rutín, pribudol vlastný widget pre fotoaparátu s rýchlym výberom konkrétneho režimu a miesta uloženia, a aplikácia fotoaparát dostala i nové funkcie. Opäť sa nezabudlo ani na zabezpečenie súkromia a uložených dát. 

Inštalačný balíček má objem takmer 3 GB, a tak na jeho stiahnutie odporúčam použiť stabilné Wi-Fi pripojenie. Ak ste zvedaví, kedy dorazí na vaše Galaxy zariadenie najnovšia verzia One UI 6, prečítajte si tento článok

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu