Séria Samsung Galaxy S10 dostáva spomalené selfie videá a Auto Hotspot

Nová funkcia nahrávania videí je zrejme odpoveďou Samsungu na Slofies od Apple. Aktualizácia okrem toho prináśa jednoduchšie zdieľanie dát pre blízke zariadenie na rovnakom Samsung účte a zopár ďalších vylepšení.

Apple tento rok ukázal na svojej konferencii zvláštnu novinku Slofies (slow-motion selfies). Sú to spomalené videá vytvárané prednou kamerou

Nová aktualizácia pre Samsung Galaxy S10 dokazuje, že slofies už nie sú výsadou iPhonov 11. Možnosť nahrávať spomalené videá prednou kamerou dostávajú práve nemeckí a švajčiarski majitelia top modelu od Samsungu. 

Súčasťou aktualizácie je aj novinka s názvom Auto Hotspot. Prináša rýchly spôsob zdieľania mobilných dát so zariadením v okolí, ak je prihlásené na rovnakom Samsung účte. V poznámkach k aktualizácii sa nachádza aj zmienka o vylepšenom rozpoznávaní odtlačku prsta. 

Nový firmvér pridáva do notifikačnej lišty aj tlačidlá médiá a zariadenia. Umožňujú vám ovládať elektroniku pripojenú k telefónu, ako napríklad televízory alebo Bluetooth zariadenia. Aktualizácia je zatiaľ dostupná vo Švajčiarsku a v Nemecku. Rozšírenie do iných krajín by malo prísť čoskoro. 

Zdroj: sammmobile.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu