Séria Samsung Galaxy S10 dostala niektoré funkcie z Galaxy Note 10

Výrobca na svojej webovej stránke predstavil novinky z aktualizácie pre sériu Galaxy S10. Prináša vylepšenia umelej inteligencie a prémiové funkcie doteraz prístupné len majiteľom top modelov Galaxy Note 10.

Najnovšia aktualizácia prináša vylepšené vyhľadávanie v Galérii, ktoré umožní rýchlo nájsť fotografie zadaním kľúčových slov. K vytvoreným videám môžete pridať osobný odkaz pomocou živej kresby, na ktorú nepotrebujete dotykové pero S Pen. Vylepšená bola aj stabilizácia pri nahrávaní videí a pribudol nočný režim na prednej kamere

Výrobca spomína, že súčasťou updatu sú pridané tlačidlá Médiá a Zariadenia do notifikačnej lišty a novinka Auto Hotspot. Tieto dve funkcie aj niektoré ďalšie spomínané boli súčasťou októbrového inštalačného balíčka, ktorý zároveň opravoval problém so snímačom odtlačkov. 

Médiá a Zariadenia umožňuje rýchle prehľadávanie a ovládanie zariadení pripojených do rovnakého Samsung účtu. Auto Hotspot premení váš Galaxy S10 na Wi-Fi hub. Rýchlo a jendoducho tak môžete zdieľať mobilné dáta so zariadením v okolí. Podmienkou je opäť prihlásenie do rovnakého alebo rodinného Samsung účtu. Budete dostávať aj tipy pre spoľahlivé a stabilné Wi-Fi pripojenie. 

Aktualizácia na niektorých trhoch vrátane Slovenska už bola sprístupnená, inde na ňu ešte len čakajú.  

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu