Séria Redmi Note 12 bude mať globálnu premiéru 23. marca

Xiaomi si dalo na čas, ale predsa len prinesie do Európy sériu Redmi Note 12, ktorá bola ohlásená na domácom trhu už koncom októbra minulého roka.

Xiaomi na sociálnych sieťach zverejnilo oznámenie s dátumom konania konferencie, na ktorej spoznáme rad Redmi Note 12. Výrobca neprezradil, aké modely budú sériu tvoriť na globálnom trhu, no je jasné, že medzi najvybavenejšie (a zrejme najdrahšie) bude patriť Redmi Note 12 Pro+, ktorý sa už predáva v nemeckom internetovom obchode Saturn, pričom cena je stanovená na 499,99 eur. 

Je pravdepodobné, že Xiaomi do Európy privezie základný model Redmi Note 12 5G, o niečo lepšie vybavený Redmi Note 12 Pro a už spomínaný model s prívlastkom Pro+, ktorý ponúka 200 Mpix fotoaparát a 120 W rýchle nabíjanie. 

Všetky tri modely spája 6,67-palcový displej, konštrukcia s certifikáciou IP53, takže jej neuškodí ošplechnutie vodou, infraport, 3,5 mm jack a 5000 mAh batéria. Je možné, že globálne modely budú mať odlišnú hardvérovú výbavu ako ich čínski menovci, nebolo by to nič nové ani prekvapivé. Preto si na oficiálne potvrdenie špecifikácií počkáme do 23. marca.

Zdroj: twitter.com/Xiaomi

Diskusia k článku:

Začať diskusiu