Séria RedMagic 6 bude dostupná s doručením na Slovensko od 9. apríla

Dvojica nových herných smartfónov s vysokým výkonom a výborným displejom so 165 Hz obnovovacou frekvenciou odštartuje predaj začiatkom apríla. Európska cenovka príjemne prekvapí. Medzi krajiny s oficiálnou dostupnosťou patrí aj Slovensko.

Novinky RedMagic 6 a RedMagic 6 Pro spája dizajn, rozmery, displej i fotoaparáty. Pro verzia ponúka vyššiu kapacitu obidvoch pamätí a rýchlejšie nabíjanie. Obidva modely smartfónov využívajú 6,8'' AMOLED obrazovku so zatiaľ najvyššou obnovovacou frekvenciou 165 Hz. 

Aj dotyková vzorkovacia frekvencia tu láme nové rekordy, pri dotyku jedným prstom pôjde o 500 Hz, pri dotykoch viacerými prstami udáva výrobca 360 Hz. Čas odozvy je len 8 ms. Výkon zabezpečí čipset Snapdragon 888 a špeciálny chladiaci systém sa postará o odvádzanie tepla, ktoré vzniká pri vysokej záťaži, čo hranie graficky náročných hier určite je. 

Medzi špecifikáciami nájdeme LTE, 5G konektivitu, Wi-Fi 6, širokú podporu navigačných satelitov, Bluetooth 5.0, NFC, stereo reproduktory a nechýba ani 3,5 mm jack. RedMagic 6 dostal 5050 mAh batériu so 66 W nabíjaním, RedMagic 6 Pro sa pýši 120 W rýchlym nabíjaním, ale o 550 mAh slabšou batériou. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe

Predpredaj odštartuje na oficiálnych stránkach www.redmagic.gg 9. apríla, voľný predaj je naplánovaný na 15. apríla. Európske ceny sú nasledovné:
- RedMagic 6 (Eclipse black) 12 GB + 128 GB: 599 eur
- RedMagic 6 Pro (Moon Silver) 16 GB + 256 GB: 699 eur

K predobjednávke máte šancu získať zadarmo bezdrôtové slúchadlá TWS RedMagic Cyberpods. Séria RedMagic 6 bude oficiálne dostupná vo vybraných krajinách vrátane Slovenska. Doručenie na Slovensko je pri internetovej objednávke cez web redmagic.gg bezplatné. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu