Séria Oppo Find X7 príde 8. januára. Dizajn a niektoré parametre prezradené

Výrobca na svojom Weibo účte prezradil príchod očakávanej série prémiových smartfónov. Zverejnil produktové fotografie aj niekoľko základných parametrov.

Sériu Vivo Find X7 bude (zatiaľ) tvoriť dvojica smartfónov. Základný Find X7 a prémiovejší Find X7 Ultra. Oficiálne odhalenie noviniek je naplánované na domácom čínskom trhu na 8. januára 2024, pričom už odštartovali predobjednávky.

Produktové fotografie ukázali smartfóny zo všetkých strán, vieme tak ako budú vyzerať, aj v akých farebných verziách budú dostupné. Opäť nechýba povrch zadnej steny z napodobeniny kože kombinovaný so sklom, čo dodáva telefónu nádych luxusu. 

Nepoznáme kompletné špecifikácie, z oficiálneho zdroja však vieme pamäťové verzie a farebné varianty. Oppo Find X7 sa predáva v týchto kombináciách operačnej pamäte RAM a úložiska: 12 + 256 GB, 16 + 256 GB, 16 + 512 GB a 16 GB + 1 TB. Na výber je vo farbe Smoky Purple, Starry Sky Black, The Sea and The Sky a Desert Silver Moon. 

Oppo Find X7 Ultra je na výber v troch pamäťových verziách: 12 + 256 GB, 16 + 256 GB + 16 + 512 GB. Prekvapivo tu chýba vyšší variant s 1 TB úložiskom, ten je iba pri základnom modeli. Ultra má aj o jeden farebný odtieň menej. Dostupná je vo farbe The Sea and The Sky, Desert Silver Moon a Pine Shadow.

Dôležitý rozdiel medzi Find X7 a Find X7 Ultra je periskopický teleobjektív. Disponujú ním obidva modely, Ultra však dostane dva, druhý s vyšším priblížením. zatiaľ nie je isté, či novinky budú určené aj pre globálny trh.

Zdroj: weibo.com/Oppo

Diskusia k článku:

Začať diskusiu