Séria OnePlus 9 dostáva aktualizáciu OxygenOS 12

Po beta testovaní najnovšej verzie Androidu sprístupnil výrobca na obidva modely deviatkovej série stabilnú globálnu verziu.

Najnovšia používateľská nadstavby OxygenOS 12 beží nad Android 12. Aktuálne je dostupná pre OnePlus 9 (základné info) a OnePlus 9 Pro (recenzia), postupne ju výrobca sprístupní aj na ďalšie modely. 

V prvej polovici budúceho roka je plán priniesť nový softvér aj na OnePlus 9R, OnePlus 8T, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8, OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord CE a OnePlus Nord.

Nové prostredie OxygenOS 12 ponúka vynovený dizajn, zmeny v pomenovaní niektorých funkcií (napríkald Paralelné aplikácie sa zmenili na Klonovanie aplikácií) a niektoré položky v nastaveniach nájdete v novom umiestnení. Preto výrobca na svojej stránke prináša odpovede na najčastejšie otázky ohľadom noviniek a zmien. 

Nová verzia OxygenOS 12 je doručovaná na jednotlivé modely postupne podľa krajín, a tak pokiaľ ju na svojom smartfóne ešte nemáte k dispozícii, obrňte sa trpezlivosťou. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

MM10.12.2021 - 11:03 Trvalý odkaz

na vanilla OnePlus 9 Pro mi zatial ukazuje najnovsiu verziu iba Oxygen OS 11.2.10.10.LE15BA

Celá diskusia 1 príspevok