Séria OnePlus 12 príde na globálny trh 23. januára

Výrobca na svojej webovej stránke prezradil dátum príchodu série prémiových smartfónov na globálny trh. Tvoriť ju bude dvojica OnePlus 12 a OnePlus 12R.

OnePlus oslavuje 10. výročie a pri tej príležitosti uviedol výrobca začiatkom decembra na čínskom trhu top model OnePlus 12, ktorému nič dôležité nechýba. Ak pre vás nie sú dôležité pamäťové karty, 3,5 mm audio jack alebo FM rádio, tieto veci už ale väčšina dnešných smartfónov neponúka. 

Podrobné informácie o OnePlus 12 sme vám priniesli v článku typu základné info. Smartfón ponúka kvalitný 6,8'' QHD+ displej, najnovší čipset Snapdragon 8 Gen 3, až 24 GB operačnú pamäť RAM a 5400 mAh batériu so 100 W káblovým a 50 W bezdrôtovým nabíjaním. 

Už tradične sú pýchou prémiového telefónu OnePlus fotoaparáty, na ktorých vývoji sa podieľala známa firma Hasselblad. Nechýba im optická stabilizácia a periskopický teleobjektív umožňuje až 120-násobné digitálne priblíženie. Po čínskej premiére je už známy dátum globálneho uvedenia - 23. január 2023.

Okrem modelu OnePlus 12 príde aj OnePlus 12R, ktorý zrejme ponúkne o niečo slabšiu, no stále výbornú výbavu. Špekuluje sa, že pôjde o prezlečený model OnePlus Ace 3, ktorý by mal byť čoskoro uvedený na čínskom trhu. Kým príde k oficiálnej premiére, je možné, že výrobca prezradí ďalšie detaily noviniek. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu