Séria OnePlus 10 príde zrejme v januári a prinesie Snapdragon 8 Gen 1

Oficiálny dátum premiéry pripravovanej série zatiaľ nebol zverejnený, uvedenie sa však očakáva v januári 2022. Nasadenie najnovšieho čipsetu od Qualcommu už bolo firmou potvrdené.

Prvé informácie a rendery o OnePlus 10 sa objavili pred mesiacom, kedy bol odhalený detail zostavy zadných totoaparátov modelu OnePlus 10 Pro. Modul trojitého zadného fotoaparátu je na obrázkoch umiestnený na vyvýšenom podklade, ktorý presahuje až do bočnej steny podobne, ako to poznáme zo smartfónov radu Galaxy S21.  

CEO firmy Pete Lau už potvrdil, že v novinke pobeží 4 nm výkonný čipset Snapdragon 8 Gen 1. Aktuálne sa vraj pracuje na optimalizácii softvéru smartfónu, aby bol výkon a plynulý chod systému podľa očakávaní používateľov. 

OnePlus 10 Pro by mal priniesť 6,7-palcový AMOLED Fluid displej s QHD+ rozlíšením, 120 Hz frekvenciu, až 12 GB operačnú pamäť RAM a 128 GB, prípadne 256 GB úložisko. Batéria by mohla ponúknuť 5000 mAh kapacitu. Opäť by sme sa mali pri fotoaparátoch dočkať spolupráce s firmou Hasselblad.

Uvedenie nového radu sa očakáva v januári alebo začiatkom februára budúceho roka. Podľa neoverných informácií bude mať 4. januára 2022 premiéru nová séria Samsung Galaxy S22, a tak onePlus zrejme nechce za Samsungom s uvedením svojich top modelov dlho zaostávať. 

Zdroj: gizchina.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu