Séria Huawei P50 má prísť koncom marca

Huawei to so smartfónmi nevzdáva a výsledkom má byť aj príprava novej série P50. Jej ohlásenie je podľa neoficiálnych informácií už veľmi blízko. Čakať máme viacero noviniek.

Čínsky Huawei prežíva jedno z najťažších období, akému kedy počas svojej existencie čelil. Firma sa však rozhodne nevzdáva, čo potvrdil aj jej šéf so slovami, že neplánujú predať svoju mobilnú divíziu. Na ceste by tak mali byť nové smartfóny a práve s nimi, konkrétne so sériou P50, súvisí aj nový únik. Tvrdí, že top modely by mali prísť niekedy medzi 26. a 28. marcom. 

Séria P50 by mala priniesť trojicu smartfónov, medzi ktorými bude štandardný P50, vylepšený P50 Pro a najväčśí P50 Pro+. Poháňať ich vraj budú čipy Kirin 9000 a 9000E. Podľa úniku mal Huawei už dokončiť finálny dizajn a je pripravený na sériovú výrobu. 

Očakáva sa nový vzhľad, iné rozostavenie fotoaparátov, vylepšený OLED displej a herné funkcie. O dodávku obrazoviek by sa mali postarať kórejskí výrobcovia Samsung a LG. Na domácom trhu však Huawei pravdepodobne využije čínskeho dodávateľa BOE. Ak je tento únik pravdivý, od oficiálnych informácií nás delí niečo vyše mesiaca. 

Zdroj: Twitter


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu