Séria Huawei Mate 50 príde 6. septembra

Výrobca na sociálnej sieti Weibo oznámil dátum uvedenia prémiového radu smartfónov. Podrobnejšie informácie zatiaľ neprezradil.

Očakávaná séria Huawei Mate 50 bude mať premiéru v domácej Číne 6. septembra. Na konferencii výrobca oznámi jesenné portfólio produktov. 

Viac informácií sme sa zatiaľ z oficiálneho zdroja nedozvedeli, no už dlhší čas sa špekuluje, že nový rad bude tvoriť štvorica smartfónov Mate 50, Mate 50 Pro, Mate 50 RS a Mate 50 SE. V troch prémiových modeloch pobeží čipset Snapdragon 8 Gen 1 bez 5G konektivity, SE model vraj dostane Snapdragon 778. 

Už tradične by mali novinky ponúknuť kvalitné fotoaparáty. Hovorí sa o 50 Mpix snímači s voliteľnou clonou f/1.4 - f/4. Chýbať by nemal teleobjektív. AMOLED displej so 6,78-palcovou uhlopriečkou zrejme dostane 2K rozlíšenie a 120 Hz obnovovaciu frekvenciu. 

Zatiaľ však ide iba o špekulácie a nepotvrdené informácie. S blížiacim sa termínom uvedenia noviniek možno výrobca sám prezradí niekoľko zaujímavostí z hardvérovej výbavy. Budeme to sledovať. 

Zdroj: weibo.com/Huawei
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu