Sennheiser Momentum True Wireless 3: kvalitný zvuk, bezdrôtové nabíjanie a vylepšené ANC

Úplne bezdrôtové slúchadlá sú určené náročným zákazníkom, ktorí ocenia novú generáciu adaptívneho potlačenia okolitých ruchov a široký frekvenčný rozsah s čistými výškami a hlbokými basmi.

Nový model obľúbených bezdrôtových slúchadiel ponúka široké možnosti personalizácie zvuku i ovládania, je odolný voči striekajúcej vode, ponúka bezdrôtové nabíjanie a súčasťou balenia sú okrem tradičných nástavcov aj športové "plutvičky", ktoré pomôžu udržať slúchadlá pevne prichytené aj pri prudkých pohyboch. 

Sennheiser Momentum True Wireless 3 prinášajú 7 mm meniče TrueResponse, nechýbajú zvukové kodeky aptX Adaptive a AAC, a spoľahnúť sa môžete na široký frekvenčný rozsah 5 Hz – 21 kHz. Kvalitnú hudbu si vypočujete aj v rušnom prostredí, postará sa o to vylepšená technológia potlačenia okolitého hluku (ANC).

Transparentný režim naopak umožní počuť zvuky okolia aj s nasadenými slúchadlami. V aplikácii máte okrem iného k dispozícii test, ktorý nastaví zvuk slúchadiel presne na mieru vašim ušiam.

Slúchadlá vydržia na jedno nabitie približne 9 hodín, spolu s dobíjaním z puzdra získate asi 28 hodín. Nabijete ich nielen USB-C káblom, ale aj bezdrôtovou nabíjačkou so štandardom Qi. Samozrejmosťou je dotykové ovládanie a prístup k inteligentným asistentom Applu a Googlu. 

K silikónovej sade nástavcov pribudli v balení špeciálne tvarované, ktoré zabezpečia stabilitu slúchadiel aj pri aktívnom pohybe.  Konštrukcia spĺňa certifikáciu IP54. 

Sennheiser Momentum True Wireless 3 sa začnú predávať v priebehu mája za odporúčanú cenu 269 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu