Sennheiser Momentum True Wireless 2 prinášajú aktívne potlačenie hluku

Druhá generácia úplne bezdrôtových slúchadiel ponúka odolnosť voči vode a potu, až 28-hodinovú výdrž na jedno nabitie a aktívne potlačenie okolitých zvukov.

Nedávno sa do slovenských obchodov dostali vylepšené bezdrôtové slúchadlá Momentum True Wireless 2. Najdôležitejšou novinkou je technológia potlačenia okolitých ruchov (ANC), ktorú oceníte v hlučnom prostredí (vlak, MHD, lietadlo), kedy nechcete byť pri počúvaní hudby rušení.

Základné parametre:
Hmotnosť jedného slúchadla 6 gramov, frekvenčný rozsah: 5 - 21 000 Hz, Bluetooth 5.1, podporované kodeky SBC, AAC, aptX, výdrž na jedno nabitie až sedem hodín (s využitím nabíjacej kapacity puzdra až 28 hodín), nabíjanie puzdra cez USB-C, IPX4, ANC, nastavenie zvuku cez apku Smart Control pre Android a iOS. 

Pri aktívnej funkcii Transparent hearing nemusíte pri konverzácii s okolím slúchadlá vyberať z ucha, umožňuje počúvať hudbu a zároveň prepúšťa zvuky z okolia, čo je vhodné napríklad pri pohybe v meste. 

Samotné slúchadlá ponúknu na jedno nabitie 7-hodinovú výdrž, pri dobití z ochranného puzdra sa výdrž predĺži až na 28 hodín. Len 10-minútové nabíjanie vystačí na 90 minút počúvania hudby. Do 100 % sa slúchadlá nabijú za 1,5 hodiny.

Odolnosť voči potu a striekajúcej vode IPX4 uvítajú najmä športovci. Ovládanie zabezpečí dotyková plocha na slúchadlách, jej funkcie si viete prispôsobiť v mobilnej aplikácii.  Vďaka vstavaným mikrofónom s technológiou Beamforming môžete aj telefonovať alebo komunikovať s hlasovou asistentkou Siri alebo Google asistentom. 

Sennheiser Momentum True Wireless 2 sa predávajú vo vybraných slovenských obchodoch za odporúčanú cenu 289 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu