Sennheiser IE 900: nekompromisné slúchadlá s frekvenčným rozsahom 5 Hz - 48 kHz

Známy nemecký výrobca profesionálnych slúchadiel predstavil svoju novinku určenú najnáročnejším používateľom, ktorým ponúkne krištáľovo čistý zvuk plný aj tých najjemnejších detailov. Tomu zodpovedá aj cena.

Nemecká firma Sennheiser je známa výrobou profesionálnych slúchadiel a mikrofónov. Prémiové in-ear slúchadlá Sennheiser IE 900 by mali potešiť tých najnáročnejších poslucháčov. Podľa výrobcu skvele prezentujú nielen vysoké tóny, ale aj najjemnejšie detaily či hlboké basy. Sú vyrobené z jedného kusu hliníka a disponujú naozaj širokým frekvenčným rozsahom na úrovni 5 Hz - 48 kHz. 

Základné parametre:

Frekvenčný rozsah: 5 Hz – 48,000 Hz (-10 dB), hladina akustického tlaku: 123 dB (1 kHz, 1 Vrms), impedancia 16 Ω, hmotnosť: 4 g, dĺžka kábla: 125 cm, hliníkové telo

Sľubujú špičkový komfort pri nosení, dlhú životnosť a lákajú na krištáľovo čistý zvuk. Malo by ho zaistiť precízne spracovanie a ľahko odpružený materiál membrány. Tá má navyše efektívne vnútorné tlmenie, vďaka čomu môže ponúknuť presne zahrané tóny bez neželaných dozvukov. 

Na kvalite prezentácie majú podiel aj tri prepracované akustické komory, ktoré tvorí unikátny T3CA systém. Spolu s akustickou špirálou slúži na potlačenie problémovej rezonancie, ktorá by mohla prekryť jemné detaily vo vysokých frekvenciách. 

Sennheiser IE 900 sú dodávané so silikonovými aj penovými ušnými adaptérmi, prémiovým puzdrom, sponou, čistiacou handričkou, certifikátom a dvoma vymeniteľnými káblami. Sú vedené poza ucho, aby bolo nosenie slúchadiel maximálne komfortné. Do predaja by sa mali dostať v priebehu mája s odporúčanou cenovkou 1299 eur

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu