Šasi nových pracovných staníc Lenovo ThinkStation PX, P7 a P5 dizajnované firmou Aston Martin

Trojica nových pracovných staníc je vybavená najnovšími technológiami a novým dizajnom. 3D mriežka šasi je priamo inšpirovaná ikonickým vozidlom DBS grand tourer od spoločnosti Aston Martin.

Nové pracovné stanice ThinkStation PX, P7 a P5 od Lenova ponúkajú vysoký výkon a najnovšie technológie od spoločností Intel a NVIDIA. Určené sú najmä do firemného prostredia. Stanice boli od základu prepracované tak, aby prekonali dnešné najextrémnejšie, vysoko výpočtové pracovné zaťaženie v rôznych odvetviach. 

Sú vybavené najnovšou procesorovou technológiou od spoločnosti Intel s rozsahom až do 120 jadier a podporou špičkových profesionálnych grafických procesorov NVIDIA RTX. Zaujmú na prvý pohľad atraktívnym dizajnom, na ktorom Lenovo spolupracovalo so spoločnosťou Aston Martin, ktorú netreba fanúšikom rýchlych automobilov predstavovať.

Tímy vymysleli nový dizajn "tool-less" šasi, pre ktorého správu, upgrade a servis nie je potreba použiť žiadne náradie. Umožňuje tak extrémnu flexibilitu a lepšiu ergonómiu. 3D mriežka šasi je priamo inšpirovaná ikonickým vozidlom DBS grand tourer od spoločnosti Aston Martin. 

Prepracované vzduchové priehradky a väčšie 3D šesťhranné ventilačné otvory spolu s patentovaným trojkanálovým chladiacim systémom Lenovo umožňujú neobmedzené prúdenie vzduchu – zaisťujú maximálny prívod studeného vzduchu a odvod horúceho vzduchu. 

Tri nové pracovné stanice budú k dispozícii od mája 2023. Cena bude upresnená pri štarte predaja.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu