Samsung znovu otvára predajne, ponúka veľké zľavy a bonusy

Pandemické opatrenia sa postupne uvoľňujú a obchodníci po vyše dvoch mesiacoch opäť otvárajú svoje prevádzky. Samsung do svojich obchodov láka zákazníkov na zaujímavé zľavy a bonusy.

Dvere predajní sa po dlhej dobe opäť otovrili a mnohí predajcovia lákajú zákazníkov na rôzne zľavy a výhody. Pridáva sa aj Samsung, ktorý pre pripravil niekoľko výnimočných akcií, vďaka ktorým môžete získať elektroniku za výrazne nižšie ceny. 

V značkových predajniach si môžete osobne pozrieť, vyskúšať a zakúpiť televízory, soundbary, chladničky, práčky, vstavané spotrebiče, vysávače, nositeľnú elektroniku, ale aj skladací smartfón Galaxy Z Flip.

Počas akčného víkendu, ktorý sa začína už tento piatok 29. mája a trvá až do nedele 31. mája, si napríklad môžete zakúpiť jeden z modelov série Galaxy A (A10, A20, A50, A51, A71) s 30 % zľavou. 

Zľavu 50 % dostanete na jeden z lacnejších modelov série Galaxy S a Note. Ak si napríklad kúpite smartfón Galaxy S20, dostanete Galaxy S10 Lite s 50 % zľavou. Pri kúpe tabletu Galaxy Tab A 10.1 zasa získate zľavu 60 % na kúpu Galaxy Note 10 Lite. A ak si vyberiete niektoré zo smart nositeľných zariadení, lacnejšie z dvojice kúpite o 50 % lacnejšie. 

Ak nemáte vo svojom okolí žiadnu z predajní alebo vám cez víkend nezvýši na jej návštevu čas, nevadí. Rovnakú akciu nájdete aj v internetovom obchode www.samsung.sk. Nakupovať za zvýhodnené ceny tam môžete rovnako od piatka až do nedele. Akcia platí do vypredania zásob a počas víkendu môže prísť k jej obmene.

Cenu za nový smartfón si môžete znížiť aj využitím akcie "Vymeň starý za nový", ktorá platí do 31. mája 2020. V rámci ponuky môžete odpredať svoj starý telefón a pri kúpe jedného z modelov série Samsung Galaxy S20, Galaxy S10 a Galaxy Note 10 získate za staré zariadenie až 630 eur späť. 

Výkupná suma 630 eur pritom reprezentuje najvyššiu výkupnú cenu použitého smartfónu Samsung Galaxy S10+. V rámci výkupu je možné odpredať aj zariadenia iných značiek. Zvýhodnený výkup sa však týka len vybraných modelov Samsungu.

Navyše stále platí, že vybraný tovar značky Samsung, ktorý si zakúpite do 30. júna tohto roka, môžete vrátiť až do 90 dní (max. však do 28. septembra 2020) bez udania dôvodu a bude vám späť vyplatená plná cena tovaru. 

Možnosť vrátenia tovaru sa vzťahuje na televízory, soundbary, chladničky, práčky, sušičky, kombinované práčky so sušičkami, vysávače, vstavané produkty aj mikrovlnné rúry a riadi sa podmienkami a procesmi konkrétneho predajcu.

Môžete tak nakupovať bez obáv z budúcnosti, kedy by sa vaša finančná situácia mohla zhoršiť alebo proste len neviete, či vám daný produkt bude vyhovovať. Ak sa rozhodnete výrobok vrátiť, nikto nebude zisťovať dôvody a peniaze získate automaticky späť.

Uvedená akcia platí pri nákupe v značkových predajniach Samsung, na www.samsung.sk a u ďalších vybraných predajcov elektroniky a riadi sa podmienkami a procesmi konkrétneho predajcu.

Pri návšteve predajní Samsungu sa nemusíte obávať o svoje zdravie. Platia v nich prísne bezpečnostné opatrenia. Všetci zamestnanci povinne nosia rúška a vystavené produkty rovnako ako priestory predajní pravidelne dezinfikujú. 

Štandardné prémiové služby zostávajú zachované bez zmeny. Odborne vyškolený personál vám prenesie kompletné dáta zo starého telefónu do nového, poradí s výberom, odstráni technické problémy a pomôže s nastavením vášho zariadenia. Priamo na mieste si môžete dohodnúť nákup na splátky, prémiový servis alebo ďalšie špeciálne služby.

Značkové predajne Samsung sa nachádzajú v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku.


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu