Samsung vytvoril zážitkové virtuálne ihrisko Space Tycoon

Virtuálny svet zlákal aj Samsung, ktorý vo svojom metaverze predstavuje ihrisko Space Tycoon. V ňom sa budú môcť používatelia vyhrať s jeho produktmi.

Metaverzum stále naberá na popularite a svoj virtuálny svet chce čoraz viac veľkých spoločností. V apríli to bol napríklad Telekom, ktorý ako prvý z operátorov vstúpil do metaverza a vytvoril virtuálne mesto. Teraz sa pridáva Samsung s predstavením Space Tycoon. Ide o virtuálne zážitkové ihrisko, kde môžu používatelia hrať hry, tvoriť obsah a skúšať ľubovoľné produkty značky Samsung. 

Celé to bude fungovať na platforme Roblox podobne, ako v prípade Telekomu. Samsung týmto krokom chce osloviť generáciu Z, ktorá sa tam môže stretávať s priateľmi alebo ťažiť suroviny. Pomocou nich si následne dokáže vytvoriť až 20 rôznych produktov značky od smartfónov cez televízory až po domáce spotrebiče. 

Každý z produktov si používatelia budú môcť ľubovoľne prispôsobiť a vyskúšať. Samsung hovorí o možnostiach zmeny dizajnu, kde spomína napríklad Galaxy Z Flip, z ktorého sa dá v Space Tycoon vytvoriť batoh alebo kolobežka. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu