Samsung víkendy s veľkými zľavami pokračujú aj v máji

Podobne ako v apríli aj v máji sú víkendové nákupy v internetovom obchode Samsungu výhodnejšie než v iné dni. Môžete získať výrazné zľavy na druhý produkt.

Akciová ponuka sa týka modelového radu Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A, vybraných tabletov a nositeľných zariadení.  

Akcia Samsung 1+1 prebieha počas celého mája vždy od piatku do nedele. Ponuka produktov, ako aj kombinácie zliav, sa budú každý víkend meniť, takže pokiaľ nad kúpou niektorého produktu uvažujete, odporúčame pravideľne sledovať stránku Samsung víkendu.

Ponuka je obmedzená na maximálne dva akciové produkty na jednu objednávku (e-mail alebo IČO). Teda pri ponuke 1+1 to to znamená maximálne štyri produkty v košíku. Takisto sa môže stať, že sa niektoré zariadenia vypredajú a pamätajte aj na to, že tohtovíkendové akciové ceny môžu byť na druhý víkend úplne iné. 

Zároveň platí, že pokiaľ chcete vrátiť produkt zakúpený počas aktuálnej akcie Samsung víkend, musíte vrátiť obidva výrobky zakúpené spolu. 

Aké sú tento víkend ponuky? Napríklad pri nákupe telefónu zo série Galaxy S alebo Galaxy Note získate 50 % zľavu na druhý rovnaký alebo akýkoľvek iný lacnejší model z týchto sérií a pri kúpe telefónu radu Galaxy A máte druhý rovnaký model za polovicu.

Pri kúpe niektorého z vybraných tabletov získate 60 % zľavu na smartfón Galaxy S20 (recenzia) a pre nákup jedného z wearables produktov platí, že získate 50 % zľavu na rovnaký alebo iný lacnejší produkt z ponuky nositeľných zariadení (hodinky, slúchadlá, fitnes náramok).

Ponuka platná pre tento víkend od 1. do 3. mája 2020 je bohatá a kompletný prehľad zliav a kombinácií nájdete na stránke www.samsung.com/sk/akcie/samsungvikend

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Železomej01.05.2020 - 12:23 Trvalý odkaz

Celkom fėr ponuka.. napr. 2x Galaxy S10 lite so Snapdragonom 855 za cca 975 eur, čiže jeden za necelých 480 eur ako alternatíva k tohtoročným predraženým vlajkám.

Anonym (bez overenia)01.05.2020 - 16:50 Trvalý odkaz

Jj ked si to človek preráta, celkovo je to drahsie

Celá diskusia 4 príspevky