Samsung víkendy s veľkými zľavami pokračujú aj v júni

Už od apríla môžete kúpiť zariadenia Samsungu za výhodnejšiu cenu. Akciová ponuka sa vzťahuje na vybrané modely smartfónov, tabletov a nositeľnej elektroniky. Okrem nižšej ceny získate k niektorým smartfónom aj bezdrôtové slúchadlá alebo fitnes náramok ako darček.

Víkendová akcia Samsungu prebieha od piatka 19. 6. do nedele polnoci 21. 6. 2020. Ponuka zliav je naozaj široká a ušetriť môžete aj niekoľko sto eur. 

Napríklad počas akcie 1+1 si môžete pri kúpe tabletu Samsung Galaxy Tab S5e Wi-Fi zakúpiť Samung Galaxy S20 s 50 % zľavou. Pre tých najnáročnejších tu je kombinácia špičkového tabletu Galaxy Tab S6 Wi-Fi a smartfónu Galaxy S20+, ktorý takisto kúpite s 50 % zľavou. Získate tak dve výborne vybavené zariadenia, ktoré sa navzájom dopĺňajú. 

Pri nákupe smartfónu Galaxy A21s alebo GalaxyA10 dostane zľavu 20 % a športový náramok Galaxy Fit e v čiernej farbe ako darček. 

V rámci akcie sú v zľave aj modely série Galaxy S a Galaxy Note, na ktoré dostanete zľavu, a navyše vám výrobca bezplatne pribalí true wireless slúchadlá Galaxy Buds+ v bielej farbe. 

V špeciálnej víkendovej ponuke nájdete s 25 % zľavou aj inteligentné hodiny Galaxy Watch Active 2 (40 a 44 mm variant) a Galaxy Watch (44 a 46 mm variant). Model Galaxy Watch Active 2 (40 mm variant) je k dispozícii v internetovom obchode www.samsung.sk len v čiernej farbe. 

Víkendová akcia platí v značkových predajniach Samsungu v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici, košickom Auparku a v internetovom obchode www.samsung.sk. Ponuka platí do vypredania zásob a počas víkendu môže prísť k jej obmene.


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu