Samsung v infografike porovnáva Galaxy Buds+ a Galaxy Buds Live

Výrobca proti sebe postavil dvojicu svojich bezdrôtových Bluetooth slúchadiel. Kým Galaxy Buds Live označuje ako komfortný model s unikátnym dizajnom, Galaxy Buds+ spája s vysokokvalitným zvukom pre pohlcujúci zážitok poslucháčov.

Galaxy Buds Live (recenzia) sú najnovšie true wireless slúchadlá od Samsungu, ktoré zaujali fazuľkovým tvarom a kvalitným zvukom. Na trh prišli spolu s modelovým radom Galaxy Note 20. Ich kľúčové vlastnosti teraz porovnáva výrobca s predchádzajúcim modelom Galaxy Buds+ (recenzia) v novej info grafike. 

O Galaxy Buds Live Samsung píše ako o slúchadlách, ktoré sú komfortné a majú unikátny dizajn. Galaxy Buds+ označuje ako model s vysokou kvalitou zvuku pre pohlcujúci zážitok počas počúvania.

Hlavným rozdielom je vyhotovenie, ktoré by v prípade Galaxy Buds Live malo byť v uchu pohodlnejšie. Slúchadlá majú aktívne potlačenie hluku a oproti svojmu predchodcovi sú ľahšie. Odlišné sú aj dostupné farby a inak tvarované puzdro. 

 

Aktuálny model má jemne rýchlejšie nabíjanie a puzdro ponúka väčšiu kapacitu batérie. Samotné Galaxy Buds+ majú však vyššiu výdrž. Buds Live sú obohatené o senzor - gyroskopu a hlasovej jednotky. Oba modely majú dvojicu vonkajších mikrofónov, ktoré sa starajú o váš hlas počas hovoru. 

Zdroj: Samsung


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu