Samsung uviedol trojicu nových počítačov radu Galaxy Book

Medzi ich najväčšie prednosti patrí AMOLED displej, podpora LTE či 5G, tenké prevedenie a nízka hmotnosť. Navyše sú súčasťou ekosystému Galaxy.

Kompaktné a tenké mobilné počítače Galaxy Book, Galaxy Book Pro a Galaxy Book Pro 360 so sebou môžete vziať všade a vďaka LTE či 5G pripojeniu zostanete v spojení so svetom aj v teréne. O vysoký výkon sa postarajú procesory Intel Core 11. generácie. Celý nový rad je navyše kompatibilný s technológiou Wi-Fi 6.

Galaxy Book Pro 13" váži len 0,87 kg a hrúbka konštrukcie dosahuje iba 11,2 mm. Nové počítače svojou odolnosťou spĺňajú vojenské parametre  a sú vyrobené z hliníka série 6000, ktorý využívajú predovšetkým leteckí výrobcovia. 

Zariadenia by mali podľa výrobcu bez problémov vydržať celý deň, určite poteší rýchlonabíjanie s výkonom 65 W cez port USB-C. Kvalitný zvuk zabezpečia reproduktory z dielne AKG. S modelom Galaxy Book Pro 360 získate aj dotykové pero S Pen  priamo v základnom balení. 

Pri 15,6'' Galaxy Book stoja za zmienku aj dva porty USB C, dva porty USB 3.2, 1x HDMI, 1x Micro SD, 1x HP a bezpečnostný port.

Prepracovaná klávesnica Pro Keyboard s nožnicovým mechanizmom umožňuje rýchle a pohodlné písanie vďaka slušnému zdvihu 1 mm a tichému chodu. Okrem nej na ovládanie slúži touchpad s multidotykovým ovládaním. Vo vypínači je integrovaná čítačka odtlačkov. 

Vďaka integrovanému systému SmartThings fungujú počítače Galaxy Book ako centrum smart domácnosti. Môžete cez aplikáciu rozsvietiť alebo zhasnúť svetlá, nastaviť teplotu alebo aj zapnúť kuchynské spotrebiče, všetko z pohodlia gauča.

O uvedení zariadení Galaxy Book, Galaxy Book Pro a Galaxy Book Pro 360 na slovenský a český trh sa zatiaľ neuvažuje.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu