Samsung uviedol prenosnú antibakteriálnu UV čističku ITFIT s bezdrôtovým nabíjaním

UV sterilizátor značky ITFIT bol špeciálne vytvorený pre výrobky Samsung. Je vhodný pre všetky typy mobilných telefónov, hodinky, diaľkové ovládače, ale aj bežné okuliare.

V čase svetovej pandémie je ochrana pred vírusmi a baktériami na prvom mieste. Okrem štandardných ochranných prostriedkov a dodržiavaní zvýšenej hygieny môže byť užitočným pomocníkom v domácnosti aj UV sterilizátor

Samsung uviedol na slovenský trh model značky ITFIT, ktorý poslúži na dôkladnú dezinfekciu rôznych predmetov dennej potreby. Vďaka hmotnosti 369 gramov a malým rozmerom (228 x 133 x 49,5 mm) nájde UV čistička využitie aj na cestách. Vložiť môžete telefón až do veľkosti Galaxy S20 Ultra. Samotné čistenie trvá približne 10 minút. 

UV sterilizátor ITFIT dokáže zlikvidovať až 99 % všetkých nebezpečných baktérií a choroboplodných zárodkov vrátane Escherichia coli, Staphylococcus aureus a Pseudomonas aeruginosa. Zariadenie stačí vložiť do prístroja, uzavrieť a zapnúť. 

Počas čistenia svieti zelená dióda, ktorá po ukončení úlohy zhasne. Čističku môžete vďaka funkcii podporujúcej štandard Qi (max. 10 W) použiť počas výkonu aj na bezdrôtové nabíjanie.

Na Slovensku sa ITFIT predáva od dnešného dňa v značkových predajniach Samsung a internetovom obchode www.samsung.sk. UV čistička je dostupná  v bielej farbe za odporúčanú cenu 54,90 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu