Samsung uviedol 5G verzie modelov Galaxy A51 a Galaxy A71

Obidve novinky vychádzajú zo svojich starších súrodencov a okrem podpory sietí piatej generácie dostali aj vyššiu kapacitu operačnej pamäte.

Samsung Galaxy A51 a Galaxy A71 mali svoju premiéru už koncom minulého roka, väčší z nich sme už aj otestovali, recenziu hľadajte pod názvom Samsung Galaxy A71 - veľký, ale ľahký. O niečo menší Galaxy A51 práve testujeme a zatiaľ si môžete pozrieť, ako fotí

Nedávno výrobca oznámil, že obidva modely dostali svoje 5G verzie. Pohľad na parametre prezrádza, že mierne pribrali na hmotnosti a o 2 GB im narástla kapacita RAM. 6,5-palcový Samsung Galaxy A51 5G disponuje 6 GB operačnou pamäťou, Galaxy A71 so 6,7'' uhlopriečkou sa pýši až 8 GB RAM. Určite poteší, že Galaxy A51 5G má teraz rovnakú 4500 mAh batériu ako väčší braček, teda o 500 mAh viac než 4G verzia. 

Zvyšné špecifikácie ostali. Obidve novinky spája Full HD+ AMOLED displej s otvorom na prednú 32 Mpix kameru, štvorica zadných fotoaparátov, medzi ktorými nechýba širokouhlý ani makro objektív a čítačka odtlačkov integrovaná do displeja. 

Oba modely budú k dispozícii v niekoľkých pastelových farebných variantoch. Galaxy A71 5G sa bude predávať vo verziách Prism Cube Black, Prism Cube Silver a Prism Cube Blue. Galaxy A51 5G bude okrem čierneho prevedenia dostupný vo variantoch Prism Cube White a Prism Cube Pink. O prípadnej dostupnosti oboch telefónov na Slovensku nebolo zatiaľ rozhodnuté.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Peter12.04.2020 - 21:05 Trvalý odkaz

Nechceli by ste spraviť prehľad telefónov značiek nepochádzajúcich z Číny?

Celá diskusia 1 príspevok