Samsung týždeň: 15 % zľavy a Samsung Galaxy Buds Live v modrej farbe

Až do 1. novembra môžete nakúpiť množstvo produktov značky Samsung za zníženú cenu. V oficiálnom obchode sú k dispozícii úplne bezdrôtové slúchadlá v limitovanej edícii Mystic Blue.

Do 1. novembra (vrátane) prebieha promo akcia s názvom Samsung týždeň. Na webovej stránke Samsungu si vyberiete produkt – televízor chladničku, práčku, sušičku alebo vysávač, ktorý si chcete zakúpiť. 

Po kliknutí na vybraný produkt zakliknete Kúpiť teraz a v košíku zadáte príslušný promo kód:

• pri nákupe televízora: HLZ4CVKTU
• pri nákupe chladničky: PL7LHVKVI
• pri nákupe práčky alebo sušičky: PL7LHVKVI
• pri nákupe vysávača: PL7LHVKVI 

Samsung týždeň s 15 % zľavou platí v oficiálnom internetovom obchode www.samsung.sk a v značkových predajniach Samsung. Kompletný prehľad všetkých zliav a produktov zaradených do Samsung týždňa nájdete na stránke www.samsung.com/sk/offer/samsung-week

K trom už skôr dostupným farbám slúchadiel Samsung Galaxy Buds Live pribudla atraktívna modrá. Limitovaná edícia vo farbe Mystic Blue je dostupná iba do vypredania zásob. Koľko kusov produktu je k dispozícii však výrobca neprezradil. 

Slúchadlá vytvorené pod taktovkou AKG sú otvoreného typu a majú nastaviteľnú funkciu pre aktívne potlačením hluku (ANC). Sú vybavené tromi mikrofónmi a jednotkou pre zachytávanie hlasu (Voice Pickup Unit), takže prebiahajúci hovor zo spárovaného telefónu je naozaj kvalitný.

Naše skúsenosti s najnovšími true wireless slúchadlami si môžete prečítať v recenzii s názvom Samsung Galaxy Buds Live - atraktívne fazuľky. Odporúčaná cena modrých Galaxy Buds Live je stanovená na 189 eur a kúpite ich v oficiálnom e-shope Samsungu

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu